KÄYTTÖEHDOT


Tilaus- ja toimitusehdot 

Voimassa 1.4.2020 alkaen


Verkkokauppa 

Haavikon Puutarha 

Y-tunnus 0875467-5

Sähköposti: haavikonpuutarha1@gmail.com

Puhelin: 05 374 6108 

Haavikon Puutarha myy tuotteita yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Haavikon Puutarha pidättää oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Puutarha myy tuotteita välimyyntiehdolla. 

Kukkakauppa-alan erityispiirteet:  

Kukkakauppa-alalla tuotteiden ulkonäkö ja käytettävät materiaalit vaihtelevat sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Puutarha toteuttaa tilaukset sellaisina kuin ne on tilattu aina kun se on mahdollista. Koska on kyse elävästä materiaalista, joskus tulee tilanteita, että tilattu tuote joudutaan joiltain osin tai kokonaan muuttamaan vastaavanlaiseksi. Mikäli erilaisia variaatioita tai korvaavia tuotteita joudutaan käyttämään, ne valitaan huolella ammattitaitoa ja harkintakykyä käyttäen niin, että lopputulos vastaa mahdollisimman paljon alkuperäistä tilausta.  

Tilaaminen: 

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja valitsemalla toimitustavan sekä maksutavan jolla maksat tilauksesi. Huomaathan kirjoittaa LISÄTIEDOT-kenttään korttiin tulevan tekstin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Toimituskulut:  

  • Nouto puutarhalta aukioloaikana 0,00 €
  • Kirjetoimitus lahjakorteille 3,00 €  
  • Kotiintoimitus alle 5 km säteellä puutarhalta 8,00 €  
  • Kotiintoimitus alle 10 km säteellä puutarhalta 10,00 €

Toimituskulu sisältää yhden toimituksen ilmoitettuun paikkaan. Mikäli tilaus on tehty alueelle, johon tilausta ei voida toimittaa, Haavikon Puutarha on yhteydessä tilaajaan.

Maksutavat: 

Puutarhalta noutaessasi voit maksaa käteisellä tai Debit-/Credit-maksukortilla (Visa, Visa Electron ja MasterCard). 

Verkkokauppatilauksen voit maksaa:

- Tilisiirrolla ennakkomaksuna: saat tilisiirron tiedot sähköpostiisi

- Debit-/Credit-maksukortilla (Visa, Visa Electron ja MasterCard) tai käteisellä kotiintoimituksen yhteydessä. HUOMAA KÄTEISELLÄ MAKSAESSASI: varaa tasaraha tai lähelle sitä, emme kuljeta vaihtorahakassaa mukana! 

Diners- ja American Express-luottokortit eivät käy meillä maksuvälineenä.  

Tilausvahvistus: 

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus kunnes tilaus on hoidettu. Mikäli huomaat tilausvahvistuksessa virheitä, ota välittömästi yhteyttä Haavikon Puutarhaan. Puutarha myy tuotteita välimyyntiehdolla. Mikäli tilaamasi tuote on loppunut, puutarhuri ottaa yhteyttä ennen tilauksen toimitusta. 

Toimitusaika: 

Toimitusaika 1-3 päivää. Noudot puutarhalta aukioloaikoina. Kotiintoimitukset pyritään toimittamaan sovittuina ajankohtina, kun tilaus on tehty ja toimitusaika sovittu hyvissä ajoin ennen haluttua toimitusajankohtaa. Huomioi kiireiset sesongit: äitienpäivä, koulujen päättäjäiset, joulu, jne. Tilatessasi Lahjakortin postitettuna saajalle huomioithan myös postin toimitusajat, tee tilaus ajoissa! 

Tilaajan vastuu 

Tilaajana vastaat oikeista nimi- ja osoitetiedoista, puhelinumerosta, mahdollisesta ovikoodista sekä korttien teksteistä. Mikäli tilausta ei saada toimitettua, Haavikon Puutarhalta ollaan yhteydessä tilaajaan. Tilaaja vastaa virheistä tai viivästyksistä, jotka johtuvat siitä, että tilaajan antamat tiedot ovat puutteellisia tai vanhentuneita. 

Tilaaja vastaa siitä, että osoite johon tilataan, on Haavikon Puutarhan toimitusalueita. 

Peruutukset 

Tuoretuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusturvaa, ellei tuotteessa ole todellista ja osoitettua virhettä. Peruutetusta tilauksesta veloitetaan peruutuksesta aiheutuneet todelliset kulut, jotka vähennetään tilauksesta maksetusta summasta. Maksupalautuksia varten tilaaja ilmoittaa tilinumeron johon palautus tehdään. 

Ongelmatilanteet

Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, otathan välittömästi yhteyttä Haavikon Puutarhaan. 

Riitatilanne 

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisissä neuvotteluissa, on kuluttajalla oikeus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. 

 

Haavikon Puutarhalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa esimerkiksi väärinkäytösten takia.

Haavikon Puutarha voi muuttaa verkkokaupan ehtojaan esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. 

Verkkokaupassa ja nettisivuilla käytetyt kuvat ja tekstit ovat tekijänoikeuden alaisia. Jos haluat käyttää niitä, olethan yhteydessä Haavikon Puutarhaan.